Uitnodiging informatieavond Ruinen Poort Dwingelderveld

Wat kunnen we doen om Ruinen beter te laten profiteren van het Dwingelderveld?

Op woensdag 27 januari organiseert de initiatiefgroep “Ruinen Poort Dwingelderveld” een informatieavond als vervolg op de informatiebijeenkomst van 11 november. De avond is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van dit proces.

Op 11 november zijn er 4 werkgroepen gevormd, die elk een presentatie geven van de stand van zaken en een top drie van hun projecten.

Het betreft de werkgroepen Marketing & Promotie, Bijzondere Activiteiten, Wandelen & Fietsen en de Horeca & Vertier. Al deze projecten samen kunnen een actieprogramma vormen om Ruinen meer te laten profiteren van de nabijheid van het Dwingelderveld.

Volgens de initiatiefgroep profiteert Ruinen momenteel niet voldoende van de kansen die het Nationaal Park Dwingelderveld biedt. In de initiatiefgroep zitten vertegenwoordigers van Natuurmonumenten, Stichting de Benderse Berg, Schaapskooi Ruinen, Buitencentrum De Poort en gemeente De Wolden. De groep wordt ondersteund door de Commissie Leefomgeving van de provincie Drenthe.

Plaats en tijd
De informatieavond wordt gehouden op woensdag 27 januari 2016 in Buitencentrum De Poort, Kloosterstraat 12 in Ruinen. Vanaf 19.00 uur is de zaal open. De avond start om 19.30 uur.

Aanmelden
Wilt u zich s.v.p. aanmelden bij Pat Holman (ruinen@roelbarkhof.nl) zodat de initiatiefgroep weet op hoeveel personen zij kan rekenen?