Speeltuinstichting Ravotti

Beheert, onderhoudt en vernieuwt de speeltuintjes, voetbalveldjes en multifunctionele sportkooi / Pannakooi in Ruinen. Meer informatie over onze inspanningen en activiteiten vindt u op onze Facebook pagina.

Email: speeltuinstichtingravotti@gmail.complaatje ravotti2
Facebook: Ravotti Ruinen
KVK-nummer: 01146240
Bankrekeningnummer: NL76RABO0111757819

Locaties
Esweg, Kampweg, Zwederaweg, nabij Kroezenmaat/Over de waand (speeltuintje en voetbalveldje), De Lange Maat, Stofakkers/Heurinks, Heurinks Indianendorp, Karelspad, Trompenweg (voetbalveldje en speeltuintje), Zandkamp, Bouwschoppenkamp, Multifunctionele Sportkooi / Pannakooi naast OBS ’t Oelebrӧd te Mr. Harm Smeengestraat.

Bestuur
Estev Beenhakker – Voorzitter
Linda Veltman – Secretaris/Publiciteit/Contactpersoon kinderen/ouders/’t Oelebröd
Sylvia Vogelzang – Penningmeester
Ger v.d. Vegt – Lid / Technische commissie
Richard v.d. Kolk – Lid / Technische commissie
Bart Meekhof – Lid / Technische commissie

Financiële middelen
De speeltuinstichting kan voor noodzakelijk onderhoud (onderdelen) een beroep doen op financiële ondersteuning door Gemeente De Wolden. Voor de aanschaf van nieuwe speeltoestellen is de stichting afhankelijk van inkomsten zoals donateurs, oud papier, collecte Jantje Beton, Gemeente De Wolden en bijdragen van fondsen en sponsors.

Doorlopend onderhoud
De technische commissie is samen met de andere bestuursleden en vrijwilligers doorlopend actief om de speeltoestellen in orde te houden. Dit houdt in dat er regelmatige inspectie is en er onderhoud uitgevoerd wordt. Dit laatste is een specialistische activiteit. De juiste onderdelen moeten besteld worden en de montage vraagt kundige aandacht. Naast de inspanningen van de bestuursleden zijn er diverse vrijwilligers die ondersteunen.

Donateur worden?
Wilt u ook donateur worden? Dat kan door zelf het jaarlijkse bedrag van €10,- over te maken naar ons bankrekeningnummer of door de machtiging (klik hier) in te vullen en af te geven bij onze penningmeester te De Heurinks 57 in Ruinen.

Ravotti in Beeld
Klik hier voor foto’ s

 


Ravotti_120x60

Share this...
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
Facebook

... bekijk meerbekijk minder

1 week geleden  ·  

Bekijk op Facebook

En morgen is het weer zover: Gymnastiekvereniging Door Oefening Ontwikkeld komt bij langs om uw papiercontainer te legen. Om 8:30 uur starten ze hun routes, zorg ervoor dat uw kliko voor die tijd met de handvatten naar de straat aan de straat staat. ... bekijk meerbekijk minder

4 weken geleden  ·  

Bekijk op Facebook

En onze website is ook weer bereikbaar, Bertjan bedankt! ... bekijk meerbekijk minder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Fijne kerstdagen en een voorspoedig 2018! ... bekijk meerbekijk minder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Morgenvroeg mag het oud papier weer aan de straat, vanaf 8:30 wordt deze opgehaald, deze keer is het de beurt aan de oudere jeugd van de Mariakerk. Onze website is momenteel niet bereikbaar. Oud Papier telefoonnummer: 06-13 70 71 05 ... bekijk meerbekijk minder

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook
Berichten Archief