Speeltuinstichting Ravotti bedankt wethouder Mirjam Pauwels van gemeente De Wolden

In de afgelopen maanden is er veel gebeurd bij Speeltuinstichting Ravotti uit Ruinen. Er zijn nieuwe schommels (Hinkenkamp en Zandkamp) en een klimboom (Esweg) geplaatst. Dit was mogelijk door de financiële steun van donateurs, sponsors en inkomsten van het oud papier. De grootste bijdrage werd echter geleverd door gemeente De Wolden. Het bestuur vond het daarom gepast om wethouder Mirjam Pauwels hiervoor met een bos bloemen te bedanken. Ravotti is blij met die steun en waardeert ook de goede samenwerking met de ambtenaren.

De reacties vanuit de leerlingenraad van basisschool ’t Oelebrӧd zijn ontzettend positief. Zij zijn een klankbord voor Ravotti en geven adviezen over wat zij leuk vinden en wensen. Daarnaast zijn de toestellen ook weer geïnspecteerd en de onderdelen voor het onderhoud zijn al weer binnen. Daar gaan de vrijwilligers dus ook weer mee aan de slag. Nieuwsgierig geworden naar het werk van Ravotti? Kijk dan op de site van dorpsbelangen Ruinen (www.dbrune.nl/speeltuinstichting-ravotti) of via de Facebook-pagina.

Op de foto staan wethouder Mirjam Pauwels (rechts) en de bestuursleden Linda Veltman (links) en Estev Beenhakker (midden) bij de nieuwe schommel op de Zandkamp.

Ravotti Ruinen